Over ons

“Met een goed glas whiskey wordt alles duidelijker”

“Als je je niet laat opnaaien om óók die Tesla te nemen, kun je zomaar eens eerder stoppen met werken”

“Een beter milieu begint bij jezelf”

Zomaar eens wat uitspraken die te binnen schieten bij het schrijven van deze eerste post voor ons nieuwe blog.

Een blog dat wij, een stel in de 30,  graag wilden opzetten om te delen wat wij zoal doen op verschillende vlakken in ons leven, van rijkdom tot gezondheid en vage keuzes zoals geen 2e auto, maar wel een fles whiskey elke maand…

Wij vallen een beetje uit de toon met onze omgeving, maar weten zeker dat we niet de enige zullen zijn en willen graag delen wat wij al geleerd hebben, maar ook nog aan het ontdekken zijn. 

Dat ontdekken en leren gebeurd bij ons op de één of andere manier altijd met een goed glas whiskey in de hand laat op de avond. Wij hebben op die manier al vele filosofische discussies gevoerd, onenigheden gehad over volledig vegetarisch of flex en jezelf een hoop gunnen of gaan voor financieel onafhankelijk.

En in die laatste categorie is onlangs een grote, gezamenlijk beslissing gevallen die ons leven zal veranderen naar onze smaak. Een besef en keuze die je wist dat zou komen, maar je moet er écht naartoe groeien in onze ervaring.

Op dit blog zullen we je meenemen in onze avondlijke whiskeytalks en de dingen die we zoal in de rest van de dag doen die uit de toon met iedereen om ons heen vallen.

Een blog over consuminderen, investeren, gezond leven en vrijheid.

Wij hebben er zin in om het te delen en hopen dat jij er net zo van kan genieten als wij.

Misschien óók wel met een goed glas Lagavulin 8 jaar in je hand, zoals ik nu tijdens het schrijven van deze post. Dat maakt dingen namelijk veel duidelijker én prettiger 😉

Dus geniet, ontdek en hopelijk leren wij nog wat van jou!

Groeten,

Meneer en Mevrouw S.